The Cocooning Edition

Weleda – Amandel Verzachtende Gezichtscrème

Deze rijke dag- en nachtcrème stabiliseert de natuurlijke ph-waarde van de gevoelige huid en brengt haar weer tot rust. De crème vermindert roodheid en een trekkerig gevoel, en hydrateert intensief. Resultaat: een zachte, rustige en soepele huid. Perfect om de koudere temperaturen te kunnen trotseren!

Full size: 30ml – Aanbevolen verkoopprijs: €14.99 Website: www.weleda.be

weleda gezichtscrème
Weleda handcrème

Weleda – Amandel Verzachtende Handcrème

Deze crème met subtiele amandelgeur trekt snel in en biedt intensieve verzorging voor gevoelige handen. Hij zorgt voor langdurige hydratatie, kalmeert de gevoelige en snel geïrriteerde huid en vermindert een trekkerig gevoel. Beschermt de handen dag na dag, zodat gevoelige handen weer zijdezacht aanvoelen.

Full size: 50ml – Aanbevolen verkoopprijs: €7.99 Website: www.weleda.be

Belforte – Scented woods

3 parfums om in je kast te hangen of om in je lades te leggen. Het parfum zal zich heel subtiel verspreiden om zo een heerlijke geur te geven aan je kledij. Beschikbaar in 8 geuren. Wij hebben voor jullie onze favoriet geselecteerd in Parijs: Fiori di Pesco!

Full size: 3 stuks – Aanbevolen verkoopprijs: €13.00 Website: www.belfortehome.com

belforte scented woods
BsaB Weed Diffuser

BsaB – Weed Diffuser Darjeeling Tea

Gekend om de unieke geurverspreiders en hun waarden, kon BsaB niet ontbreken in onze box. Ze werken enkel met 100% natuurlijke producten en gaan steevast voor een ecologische verpakking; elk flesje is gemaakt uit gerecycleerd glas afkomstig van drankflesjes. Dit parfum, dat met de hand werd gemaakt in Thailand, zit in een compact glazen flesje en is perfect voor je bureau of kleine ruimtes. Tip: Gebruik niet meteen alle stokjes, voeg er telkens een paar toe zodat je langer van deze geur kan genieten!

Full size: 15ml – Aanbevolen verkoopprijs: €10.00 Website: www.bsab.world

Waterclouds Volume Duo Shampoo + Conditioner

Waterclouds Volume Shampoo en Conditioner geven het haar extra body en ongelofelijk veel volume. Deze producten bevatten extracten van guarana en bamboo. Hierdoor zal het haar dikker aanvoelen en sterker worden. Door de toevoeging van graanproteïnen en zeemineralen krijgt het haar extra glans en meer elasticiteit. Deze heerlijke ruikende producten bevatten geen parabenen en de verpakking is biologisch afbreekbaar. Geschikt voor elk haartype! Full size: 70ml – Aanbevolen verkoopprijs: €17.90 Website: www.johnbeerens.com

Full size: 70ml – Aanbevolen verkoopprijs: €17.90 Website: www.johnbeerens.com

waterclouds shampoo & conditioner

Wacht niet om te bestellen, want zoals al onze boxen is deze editie ook een limited edition. Bestel hier om ook meteen je eigen box te ontvangen!