Herinner je je nog de lekkere vegan en glutenvrije repen van Nakd uit de Spring Edition?

Nakd lanceert deze zomer deze nieuwe, glutenvrije reep Cocoa Coconut!

De Nakdlovers wouden graag een reep met de smaak kokos, Nakd heeft deze dan ook gemaakt, speciaal voor zijn fans!
Geniet van een tropisch moment, zonder toegevoegde suikers, glutenvrij, veganistisch en helemaal natuurlijk.

Waar kan je Nakd kopen? Je vindt dit heerlijke merk ondertussen bij Carrefour, Albert Heijn en Alvo, maar je kan ze ook online bestellen.
Hou je ook van healthy food en probeer je ook graag recepten uit? Nakd heeft een hele reeks aan toffe recepten op hun website. Hieronder vind je één van onze favorieten!

vegan karamel appel recept Nakd

VEGAN KARAMEL APPEL VERRINE

VOOR 4 VERRINES
BEREIDINGSTIJD : 20 MINUTEN
WAT HEB JE NODIG

  • 2 el kokosolie
  • 2 appels
  • 4 repen Nakd Gingerbread
  • 150 g medjool dadels (ontpit)
  • 160 ml warm water
  • 1 snufje vanillepoeder

 

BEREIDINGSWIJZE

  1. Was, schil en snij de appels in vieren en verwijder het klokhuis en snij de appel in kleine stukjes,
  2. In een koekenpan, verhit de kokosolie en bak de stukjes appel tot ze zacht en lichtbruin zijn. Laat het afkoelen en zet ze apart,
  3. Ondertussen, verkruimel de Nakd Gingerbread fijn en voeg het gedeeltelijk toe aan de verrines. Bewaar wat Nakd Gingerbread,
  4. In een blender, voeg dadels (verwijder de pitten) en meng ze met warm water en vanille poeder tot een gladde massa. Pas de gewenste textuur van de karamel aan naar wens (d.m.v. het toevoegen van dadels of warm water water). Laat het vervolgens afkoelen,
  5. Plaats de in blokjes gesneden appels in de verrine (op de Nakd Gingerbread kruimels),
  6. Verdeel de karamel over de verrines. Voeg op het laatst een snufje Nakd Gingerbread kruimels toe. Geniet bij voorkeur vers. Koel bewaren.

P.S. : Vergeet niet de foto van je creaties te delen via Social media met de hashtags #the_carebox #HelloNakd !