Men Edition

Jack Black Anti-perspirant deo

Jack Black Pit Boss Antiperspirant & Deodorant biedt ongekende bescherming tegen luchtjes en een zweterig gevoel. De lichte formule met vitamine E voorkomt irritatie en laat geen vlekken achter. Ook geschikt voor de gevoelige huid. Dus ga iedere dag beschermd op pad met de Pit Boss.

Full size: 78 gram – Aanbevolen verkoopprijs: €23,50 Website: www.byjohn.nl

Jack Black Deo
Men Rock Styptic Pencil

Men Rock Styptic Pencil

Men Rock Styptic Pencil is een wonder tool tegen sneetjes tijdens het scheren. De Men Rock Styptic Pencil is een potlood dat het bloed stelpt van een kleine snee of een klein wondje tijdens het scheren. In het potlood zit een wasachtig bindmiddel dat een laagje over de snee maakt, zodat het het bloeden zal stoppen. Door de Men Rock Styptic Pencil is de snee verzegeld en afgesloten, op die manier kan er geen vuil in de wond komen. Ontstekingen zullen zo voorkomen worden, waardoor de huid sneller en beter zal genezen.

Full size – Aanbevolen verkoopprijs: € 9,35 Website: www.johnbeerens.com

Waterclouds The Dude Hair & Body Wash

Waterclouds The Dude Hair & Body Wash is een alles-in-1 product voor onder de douche speciaal ontwikkeld voor mannen. De Hair & Body Wash is een mild reinigingsproduct voor zowel de huid als het haar. Het product is verrijkt met vele voedende en beschermende ingrediënten.

Full size: 250ml – Aanbevolen verkoopprijs: € 19,95 Website: www.johnbeerens.com

Waterclouds The Dude Hair & Body Wash
Siderit Gin

Siderit Gin

Siderit Gin is een London Dry Gin die gedistilleerd wordt met rogge alcohol in Cantabria (een regio van Noord-Spanje). De naam ‘Siderit’ ( Syderitis Hissopifolia of Rock Tea) verwijst naar één van de 12 gebruikte botanicals. Deze specifieke botanical groeit enkel in de bergen van de Picos de Europa.

Full size: 70cl – Aanbevolen verkoopprijs: € 51,95 Website: www.destileriasiderit.com en www.perfectserve.be

Tip: deze gin is sinds kort ook te verkrijgen bij Delhaize en Carrefour, en dat in 3 verschillende smaken!

Qyuzu Tonic

Qyuzu Premium Tonic: De naam qyuzu verwijst naar yuzu, een Japanse hybride citrusvrucht die de basis vormt in de Aziatische gastronomie. Qyuzu is een unieke frisdrank die perfect uitgebalanceerd is: de zuren en de suikers zijn in doordachte hoeveelheden toegevoegd wat resulteert in een prachtig origineel resultaat. Ook ijskoud & puur is dit een zeer lekkere frisse verschijning met onwaarschijnlijk veel mogelijkheden.

Full size: 20cl – Aanbevolen verkoopprijs 6 x 20cl: € 9,95 Website: www.perfectserve.be

Qyuzu Tonic
Jack Black Double Duty Face Moisturizer SPF20 (extra)

Jack Black Double Duty Face Moisturizer SPF20 (extra)

Jack Black Double Duty Face Moisturizer SPF 20 is een geavanceerde, lichte moisturizer voor mannen. Niet alleen hydraterend maar biedt ook bescherming tegen de zon met zijn factor 20. De vitaminen en antioxidanten die deze moisturizer rijk is, zorgen voor een beter uitziende huid en langdurige hydratatie. Parfumvrij & zonder parabenen, dus het ideale product om te gebruiken na een goede face wash.

Sample: 2ml – Aanbevolen verkoopprijs full size € 34,95 Website: www.byjohn.nl 

Soley Organics (Extra)

Maak kennis met Soley Organics. Sóley gebruikt de kracht van IJslandse hand-geplukte kruiden en 100% natuurlijke plantaardige en etherische oliën van gecertificeerd biologische oorsprong voor gezicht, haar, lichaam en handen.

Sample : 6 ml – Aanbevolen verkoopprijs: € 15 Website: www.soleyorganics.com

The Carebox Men Edition Soley Organics

Wacht niet om te bestellen, want zoals al onze boxen is deze MEN Edition ook een limited edition. Bestel hier om ook meteen je eigen box te ontvangen!