corpobello

Corpo bello

 

Toen we Corpo Bello in Zottegem vonden, waren we in de wolken. We zochten namelijk leuke producten om een kersttwist aan onze boxen te geven en dat heeft Corpo Bello helemaal in huis. Kerstballen met badparels, badkaviaar, badzout, bruisballen, badschuimen, zepen, geurmakers, … kortom, perfect om van onze box een echte Kerstbox te maken.

Naast verschillende brands hebben ze ook hun eigen lijn in producten: ‘Corpo Bello’ en zijn ze exclusieve verdeler van ‘Jules & Julie’.

Een deel van de badproducten van Corpo Bello is verpakt in kraftzakjes, vaak met een houten schepje om dat artisanale weer te geven.

De Jules & Julie lijn staat voor badschuim en –zout in flesjes van gerecycleerd glas, zoals de bain mousse met passievruchten die je badkamer heerlijk laat ruiken.

Ga gerust langs bij hen in de winkel om alle producten ter plaatse te ontdekken. De eigenares is supervriendelijk en zal je meer dan graag alle producten laten zien zodat je je perfecte badverwennerij kan samenstellen. Ben je niet van de streek? Geen probleem ook op hun webshop www.corpobello.be kan je terecht.

Verschillende van hun producten zitten in onze Mix ’n Match. Klik hier om als een echte Careboxer aan de slag te gaan en je eigen box samen te stellen.

Adres: Corpo Bello – Hoogstraat 68-70 – 9620 Zottegem – België

Openingsuren: Open van dinsdag tot zaterdag van 9.30u tot 12.00u en van 13.30u tot 18.30u.